Lillard'ın şampiyona mesajı var!

NBA play-off'ları Batı Konferansı yarı finalinde Portland Trail Blazers, konuk ettiği Golden State Warriors'ı 120-108 mağlup ederek geriye düştüğü seriyi 2-1'e getirdi.

Haberler Ntvspor 08.05.2016 - 12:08

NBA play-off'larına 2 maçla devam edildi. Moda Center'da Golden State Warriors'ı ağırlayan Portland Trail Blazers, all-star oyuncusu Damian Lillard'ın skorer oyunuyla mücadeleyi 120-108 kazandı ve seride ilk galibiyetini aldı.

Blazers'da play-off serisindeki en iyi maçını çıkaran Lillard, karşılaşmayı 40 sayı, 10 asist ve 5 ribauntla tamamladı. Al-Farouq Aminu 23 sayı ve 10 ribaunt, C.J. McCollum 22 sayıyla skora destek verdi.

Sakatlığı nedeniyle Stephen Curry'den yoksun parkeye çıkan Warrios'ta Draymond Green 37 sayı, 9 ribaunt ve 8 asist, Klay Thompson ise 35 sayıyla mücadele etti.

Serinin dördüncü maçı, pazartesiyi salıya bağlayan gece Portland Trail Blazers'ın sahasında oynanacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız