Löw, Serdar Taşçı'ya sahip çıktı

Almanya Milli Takım Teknik Direktörü Joachim Löw, son maçta oynadığı futbolla eleştirilen Türk asıllı futbolcu Serdar Taşçı'yı savundu.

Haberler 25.05.2010 - 13:59

Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw, bazı eleştirilere maruz kalan Stuttgartlı oyuncu Serdar Taşçı'ya sahip çıktı.

Kicker spor dergisi, Löw'ün, yaklaşık 2 hafta önce Alman Milli Takımının Malta'ya karşı oynadığı karşılaşma sonrasında eleştirilen Serdar'ı savunarak, oyunu boş alanlara iyi yaydığını ve iyi pas attığını, konsantrasyonunun da her zaman yüksek olduğunu belirtti.

Güvenilir bir oyuncu olarak nitelendirdiği Serdar hakkında bazı değerlendirmelerin kendi değerlendirmesinden farklı olduğuna da bir anlam veremediğini ifade eden Löw, "Serdar'ın kadroda yer alacağını hesaba katabilirsiniz" dedi.

Derginin haberinde, Serdar'ın, Dünya Kupası'nda Alman Milli Takımı savunmasında Per Mertesacker'in yanında oynayacak oyuncular arasında en fazla şansa sahip olan futbolcu olduğu belirtildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız