Maicon'dan gözdağı

Inter'in Brezilyalı oyuncusu Maicon, Şampiyonlar Ligi'ni kazanabilecek bir kadro oluşturulmaması halinde takımdan ayrılabileceğini söyledi.

Haberler 20.06.2009 - 16:21

İSTANBUL - İtalya Serie A'da son şampiyonu Inter'in Brezilyalı yıldızı Maicon, takımdan ayrılabileceğini açıkladı.

Inter'in Brezilyalı defans oyuncusu Maicon, Milano ekibindeki geleceğine yönelik şüphelerinin sürdüğünü dile getirerek, ''Inter'in Şampiyonlar Ligi'ni kazanabilecek nitelikte bir takım olması şart'' dedi.

Brezilya Milli Takımı ile FIFA'nın düzenlediği 8. Konfederasyon Kupası için Güney Afrika'da bulunan başarılı savunma oyuncusu, La gazzetta dello Sport'a yaptığı açıklamada, ''Inter, büyük düşünmek zorunda. Her futbolcunun arzusu olduğu gibi ben de Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak istiyorum. Devler Ligi, bizim için diğer kupalara göre çok daha önemli bir hedef. Şampiyonlar Ligi Kupası, her futbolcunun kariyeri boyunca elde etmek isteyeceği en önemli zaferdir'' dedi.

Maicon, ''Eğer Inter ile birlikte bu kupayı kazanırsam, iyi olur. Aksi takdirde, ben de Devler Ligi'ni kazanabilecek başka bir takıma gitme ihtiyacı hissedeceğim'' diye konuştu.

28 yaşındaki başarılı futbolcu, kısa bir süre önce Real Madrid ile temasta olduğunu açıklayarak, Inter'e gözdağı vermişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız