Maroussi'ye bu defa H1N1 şoku

Yunanistan'da Basketbolda Maroussi takımının 2 oyuncusunda domuz gribi virüsü tespit edilmesi şok etkisi yarattı.

Haberler Ntvspor 29.10.2009 - 16:44

Yunanistan Basketbol Ligi A1 ekiplerinden Maroussi'de yaşanan şanssız sakatlıkların ardından 2 oyuncuda da "domuz gribi" olarak bilinen H1N1 virüsüne rastlanması sıkıntı yarattı.

Ülke medyasının önde gelen sitelerinden www.sport-fm.gr sitesinde yer alan habere göre Michalis Pelekanos ve Kostas Kaimakoglou'ya yapılan testlerde H1N1 virüsüne rastlandı ve hastalığını daha da yayılmaması için 2 oyuncu karantinaya alındı.

Euroleague'de bu akşam Slovenya'da Union Olimpija'ya konuk olacak Yunan ekibi, böylece sakatlıkları devam eden Georgios Dimamantopoulos ve Stephan Arigbabu'nun yanısıra ile bu 2 oyuncudan yoksun mücadele edecek.

Bu gelişmenin ardından oynacağı Euroleague'de oynayacağı Olimpija ve A1'de karşılaşcağı Olimpiakos maçının iptali için Euroleague ve Yunanistan Basketbol Federasyonu'na başvuran Maroussi'nin talepleri geri çevrildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız