Merseyside'dan Liverpool çıktı

Merseyside derbisinde Liverpool Everton'ı 2-0 ile geçmeyi başardı. Liverpool 3 hafta sonra galibiyeti hatırladı.

Haberler Ntvspor 29.11.2009 - 18:08

Dünyanın en önemli derbilerinden biri olarak gösterilen Merseyside'dan Liverpool çıktı. Liverpool Goodison Park'ta Everton'ı 2-0'lık skorla geçmeyi başardı.

Maça çok iyi başlayan Liverpool yetenekli ayaklarıyla golü erken buldu. 12.dakikada Mascherano'nun vuruşunda top Yobo'ya çarparak ağlarla buluşurken karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 Liverpool üstünlüğüyle sona erdi. İkinci yarıda da Liverpool Everton kalesindeki etkisini sürdürürken yine Nijeryalı Yobo'nun hatasında 81.dakikada sahneye çıkan Dirk Kuyt skoru belirleyen golü kaydetti. Liverpool ezeli rakibi Everton'ı 2-0 yenerken Everton'ın ağlarla buluşan 2 topu gol olarak değerlendirilmedi.

Everton'ı 2-0 yenen Liverpool 3 maç aradan sonra galibiyeti hatırlarken 23 puana yükseldi. Everton ise 15 puanda kaldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız