Milan'da Montella kovuldu, Gattuso geldi

Milan'da teknik direktör Vincenzo Montella'nın görevine son verildi. Yerine Gennaro Gattuso getirildi.

Haberler Ntvspor 27.11.2017 - 14:04

İtalya Ligi'nde sezona büyük umutlarla başlayan; ancak beklentilerin uzağında kalan Milan'da teknik direktör Vincenzo Montella'nın görevine son verildi.

Vincenzo Montella'nın görevine son verildi. Kulüp, internet sitesinden kararı duyuyurken; yerine geçici olarak Gennaro Gattuso getirildi.

İtalya'da inişli çıkışlı bir grafik sergileyen Milan, son 4 haftada sadece bir kez galip gelirken; iki kez de sahadan yenik ayrıldı. Milano ekibi geride kalan haftalarda 20 puan toplarken; lider Napoli ile arasındaki puan farkı 18'e çıktı.

Gattuso’nun spor kariyeri Milan'da büyük bir hava yaratır mı? İşte efsane oyuncunun, Milan ile kulüpler bazında kazandığı kupalar:

2 İtalya Ligi

1 İtalya Kupası

2 İtalya Süper Kupası

2 Şampiyonlar Ligi

2 UEFA Süper Kupası

1 FIFA Kulüpler Dünya Kupası

İTALYA'DA BİR AYRILIK DAHA

Bu arada İtalya'da Sassuolo'da da bir ayrılık geldi.

Son 5 haftada sadece bir kez galip gelen ve 4 maçta da sahadan yenik ayrılan Sassuolo, teknik direktör Cristian Bucchi'nin görevden alındığını duyurdu. Sassuolo 20 takımlı ligde, 11 puanla 16. sırada bulunuyor ve küme düşme hattının sadece 1 puan üzerinde bulunuyor.

VIDEO: MİLAN 2013'TE SAHAYI BÖYLE TERK ETMİŞTİ (IRKÇI TEZAHÜRAT)
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız