Milano derbisinde Inter farkı: 0-4

İtalya Serie A'nın 2. haftasında oynanan derbi maçta Inter, ezeli rakibi AC Milan'ı 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti.

Haberler Ntvspor 30.08.2009 - 00:26

İSTANBUL - İtalya Ligi’nin 2. haftası bir derbi maça sahne oldu. Ligde şampiyonluk adaylarından AC Milan ile Inter, San Siro Stadı'nda karşı karşıya geldi. Inter baştan sona üstün oynadığı maçta ezeli rakibini 4-0'lık skorla bozguna uğrattı.

Derbi maça iyi başlayan taraf Inter, Snijder ve Milito ile pozisyonlar buldu ancak sonuç alamadı. Ev sahibi konumundaki Milan zaman zaman ani ataklarla Inter'e karşılık vermeye çalışsa da 29. dakikada öne geçen taraf Inter oldu.

Genoa'dan transfer edilen iki futbolcudan Milito'nun pasında Motta, skoru 1-0'a taşıdı. 34'te Maicon ceza sahasında Gattuso ile girdiği mücadelede yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Gattuso bu pozisyonda sarı kart görürken, Milito penaltı vuruşunu gole çevirdi: 0-2

40. dakikada Gattuso bu kez orta alanda Sneijder'e yaptığı faul sonrası ikinci sarı kartla oyun dışında kaldı.

İlk yarının uzatma anlarında Maicon, Inter'i 3-0 öne geçiren gole imzasını attı ve devre de bu şekilde sonuçlandı.

İkinci yarının başında da oyunun hakimiyetini elinde tutan Inter, yakaladığı önemli fırsatları değerlendiremedi. 67'de Stankovic ceza sahasının dışından attığı golle farkı 4'e çıkarttı.

Son bölümlerde oyunda tempo düşerken, Inter ligin 2. haftasında oynanan derbi maçta ezeli rakibi Milan'ı 4-0 mağlup etti.

MİLAN: 0 – INTER: 4
Milan: Storari, Zambrotta, Nesta, Thiago Silva, Jankulovski, Gattuso, Pirlo, Flamini (45 Seedorf), Ronaldinho (64 Huntelaar), Borriello (45 Ambrosini), Pato.
Inter: Julio Cesar, Maicon, Lucio, Samuel, Chivu, Zanetti, Stankovic, Thiago Motta (60 Muntari), Sneijder (74 Vieira), Milito (79 Balotelli), Eto'o.
Goller: 29 Motta, 36 Milito (P), 45 Maicon, 67 Stankovic.
Sarı kartlar: 6 Flamini, 35 Gattuso (Milan), 34 Samuel, 81 Chivu (Inter)
Kırmızı kart: 40 Gattuso (Milan) 



Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız