Nadal 1 numaraya tosladı

Toprak kortun en başarılı ismi Nadal, Djokovic'e direnemedi! Fransa Açık'ta tek erkeklerde 1 numaralı seri başı Novak Djokovic, İspanyol Rafael Nadal'ı 3-0 yenerek yarı finale yükseldi.

Haberler Ntvspor 04.06.2015 - 12:08

Fransa Açık'ta tek erkeklerde dünya 1 numarası Djokovic, toprak kortun en başarılı ismi Rafael Nadal'ı 3-0 yenerek turnuva dışına itti.

Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen turnuvadaki tek erkekler çeyrek finalinde, dünya 1 numarası Sırp Novak Djokovic, Roland Garros'ta daha önce 9 şampiyonluğu bulunan ve toprak kortların en başarılı ismi olarak gösterilen 6 numaralı seri başı İspanyol Rafael Nadal ile karşılaştı.
     
Mücadeleye hızlı başlayan Djokovic, sert servislerle üstünlük kurduğu Nadal karşısında ilk sette 4-0 öne geçti. Mücadeleyi bırakmayan Nadal, kortun çaprazına gönderdiği etkili paralel vuruşlarla seti 4-4'e getirmesine rağmen oyunun kalan bölümünde uzun rallilerden galip ayrılan Djokovic, ilk seti 7-5 aldı.
     
İkinci setin 8. oyunda İspanyol Nadal'ın servisini kıran Djokovic, oyun boyunca skor avantajını koruyarak bu setten de 6-3 üstün ayrıldı.
     
Morali bozulan Nadal karşısında üçüncü sette çok daha rahat bir oyun sergileyen Djokovic, 2 saat 26 dakika süren mücadelenin final setini 6-1 aldı ve rakibini 3-0 yenerek mağlup etti.
      
Djokovic, yarı finalde Fransız Jo-Wilfried Tsonga ile karşılaşacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız