Nadal ve Murray finalde

Indian Wells Tenis Turunvası’nda erkeklerde finalistler belli oldu. Dünya klasmanının 2 numarası Rafael Nadal ile 4 numara Andy Murray finalde eşleşti.

Haberler Ntvspor 22.03.2009 - 14:16

Indian Wells Tenis Turnuvası’nda erkeklerde Rafael Nadal ve Andy Murray finale yükseldi.

Dünya klasmanının bir numarası Rafael Nadal, Indian Wells Tenis Turnuvası’nın yarı finalinde 7 numaralı seribaşı Andy Roddick ile karşı karşıya geldi. Roddick, seyirci desteğine rağmen, Nadal'a karşı koyamadı. İspanyol tenisçi, ilk seti 6-4, ikinci seti ise 7-4'lük tie break ile alarak finale yükseldi.

Nadal'ın finaldeki rakibi 4 numaralı seribaşı Andy Murray olacak. Murray, yarı finalde bu turnuvayı 4 kez kazanan ilk tenisçi olmayı hedefleyen Roger Federer'i yenmeyi başardı. Murray ilk seti 6-3 aldıktan sonra Federer ikini seti 6-34 alarak eşitliği sağladı. Ancak, son seti rahat biçimde 6-17lik skorla kazanan Murray finale yükselen taraf oldu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız