Napoli mucize sever

Hafta ortasında Milan önünde 2-0'dan beraberliği bulan Napoli, Juventus deplasmanında aynı farktan maçı 3-2 kazanmayı başardı.

Haberler 31.10.2009 - 22:12

İtalya Ligi'nde hafta ortasında Milan karşısında 2-0 geriden gelip 2-2'yi yakalayan Napoli, ligde ikinci sırada yer alan Juventus'u 2-0'dan 3-2 yenmeyi başardı.

Juventus, kendi sahasındaki maçta 35'te Trezeguet ve 54'te Giovinco'nun golleriyle 2-0'ı yakaladı. Ama hafta ortasından idmanlı Napoli, maçı bırakmadı. 59'da Hamsik farkı bire indirdi. 64'te Datolo skoru eşitledi.

Juventus'un bastırdığı anlarda 81'de Hamsik, Napoli'ye 3 puanı getiren golü attı.

Son dakikada kaleci De Sanctis'e tekme atan Juventuslu Amauri, kırmızı kart gördü.

İtalya'da günün diğer maçında ise Milan sahasında Parma'yı 2-0 yendi. Ev sahibi ekibin golleri Ronaldo'nun iki asistiyle 12 ve 90. dakikalarda Boriello'dan geldi.



Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız