Newcastle Shearer'a sarıldı

İngiltere Premier Ligi’nde düşme tehlikesi yaşayan Newcastle United, takımın başına sezon sonuna kadar, efsanevi futbolcularından Alan Shearer'i getirmeye karar verdi.

Haberler 01.04.2009 - 12:01

Alan Shearer, Newcastle United tarihinin en önemli oyuncusu... 1996 yılında, 15 milyon sterlinlik rekor bir ücretle siyah-beyazlılara transfer olan Shearer, emekliye ayrıldığı 2006 yılına kadar çıktığı 404 karşılaşmada, takımı adına 206 gol attı.

Newcastle sezon başında televizyon yorumculuğu yapan Shearer'ı menajerlik görevine getirmek istemiş, ancak ret yanıtı alınca, Kevin Keagan'a yönelmişti.

Art arda alınan başarısız sonuçların ardından Keagan ile yollarını ayıran yönetim, yerine getirilen Joe Kinnear'ın da kalp ameliyatı geçirmesiyle zor durumda kaldı. Kinnear'ın görevini üstlenen Chrıs Hughton ile çıktığı 5 maçta sadece 2 puan alabilen takım kendisini düşme potasında bulunca, yönetim bir kez daha Shearer'ın kapısını çaldı. Shearer da, zor gününde bu kez kulübünü yalnız bırakmadı.

Sezon sonuna kadar Newcastle United'ı çalıştırmayı kabul eden Alan Shearer'ın, takımın silkelenmesini sağlayıp sağlayamacağı ise soru işareti...

Ligde 18. sırada bulunan Newcastle, Premier Lig’e çıktığı 1993 yılında bu yana ilk kez düşme tehlikesi yaşıyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız