Nobre parlıyor

Beşiktaş'taki ilk iki sezonunda 12'şer gol atan Nobre, bu sezon kaydettiği 13 golle takımındaki en verimli sezonunu yaşıyor.

Haberler 23.02.2009 - 15:45

Beşiktaş'ta bu sezon attığı gollerle takımının galibiyetlerinde önemli rol oynayan Mert Nobre, siyah-beyazlı takımdaki en verimli sezonunu yaşıyor.

Beşiktaş'a 2006-07 sezonu başında transfer olan ve takımdaki 3. sezonunu geçiren Nobre, ilk iki yılına göre bu dönem daha skorer bir görüntü sergiledi.

Fenerbahçe'den büyük umutlarla transfer edilen tecrübeli oyuncu, ilk sezonunda attığı gollere rağmen beklentileri karşılamazken, geçen sezon da aynı sıkıntıyı yaşadı. Bu sezon bambaşka bir görüntü sergileyen tecrübeli oyuncu, attığı gollerle taraftarların sevgisini kazandı.

Beşiktaş'taki ilk sezonunda 12 gol atan ve geçen yıl da gol noktalarında aynı sayıda kalan Nobre, bu sezon şu ana dek attığı 13 golle daha skorer bir oyun sergiledi.

Nobre, Beşiktaş'taki ilk 2 sezonunda ilk yarılarda genelde sessiz kalırken, ikinci yarılarda etkili oldu. Bu sezonki farklı görüntüsünü ilk yarıdan itibaren sergileyen siyah-beyazlı oyuncu, attığı gollerle takımının kritik galibiyetler almasına yardımcı oldu.

Tecrübeli oyuncu, son olarak ligdeki Gaziantepspor maçında attığı 2 golle bu sezonki gol sayısını 13'e çıkardı ve ilk iki sezondaki istatistiklerinin önüne geçti. Nobre, 21 haftası geride kalan ligin yanı sıra Fortis Türkiye Kupası'nda yapılacak maçlarda atacağı gollerle istatistiklerini daha da yukarı çıkarma şansı yakalayacak.

İLK SEZONDA HER KULVARDA GOL ATTI
Nobre, Beşiktaş'taki ilk sezonunda her kulvarda yapılan resmi maçlarda gol atma başarısı gösterdi. Siyah-beyazlı takımdaki kariyerine Süper Kupa'da gol atarak başlayan tecrübeli oyuncu, Süper Kupa'nın yanı sıra lig, Fortis Türkiye Kupası ve UEFA Kupası'nda gol sevinci yaşadı.

2007-08 SEZONUNDA AYNI SAYIYI BULDU
2006-07 sezonunda 12 golde kalan Nobre, 2007-08 sezonunda da aynı gol sayısını tutturdu. Nobre, bu sezon ligde ve Fortis Türkiye Kupası'nda goller atmayı başardı.

BEŞİKTAŞ'TAKİ GOLLERİ

2006-07
Turkcell Süper Lig...:  8 Gol
Fortis Türkiye Kupası:  2 Gol
UEFA Kupası..........:  1 Gol
Süper Kupa...........:  1 Gol
Toplam...............: 12 Gol

2007-08
Turkcell Süper Lig...: 10 Gol
Fortis Türkiye Kupası:  2 Gol
Toplam...............: 12 Gol

2008-09
Turkcell Süper Lig...:  9 Gol
Fortis Türkiye Kupası:  2 Gol
UEFA Kupası..........:  2 Gol
Toplam...............: 13 Gol

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız