Nuri Şahin'den iyi haber

Geçen hafta Hannover maçında sakatlanan Dortmund'lu milli futbolcu Nuri Şahin'in önemli bir sorununun olmadığı açıklandı.

Haberler 15.03.2009 - 18:37

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Borussia Dortmund'da oynayan milli futbolcu Nuri Şahin'in gelecek hafta Werder Bremen'e karşı forma giyebileceği bildirildi.

Borussia Dortmund'un internet sayfasında yer alan haberde, Hannover 96'ya karşı yapılan maçta sakatlanan Nuri'nin, takım doktoru Markus Braun tarafından yapılan röntgen çekiminde elde edilen bulgulara göre kaval kemiğinde şişme ve ayak bileğindeki liflerde gerilme olduğu belirtildi.

Braun, Nuri'nin gelecek hafta Werder Bremen'e karşı forma giyebileceği umudunu taşıdığını kaydetti.

Nuri, Hannover 96'ya karşı oynanan karşılaşmada, rakip oyuncu Michael Tarnart'in sert müdahalesi sonucu sakatlanarak oyundan çıkmıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız