Old Trafford'da terör şüphesi

İngiltere Premier Lig'in 38. ve son haftasındaki Manchester United-Bournemouth maçının ertelenmesine sebep olan tribündeki şüpheli paket, uzman ekiplerce patlatıldı.

Haberler Anadolu Ajansı 15.05.2016 - 17:18 Son Güncelleme : 15.05.2016 - 17:23

Manchester polisinden yapılan açıklamada, "Bomba imha uzmanları tarafından stadyumda kontrollü bir patlama gerçekleştirildi." denildi.

Polis, paketin içeriğine ilişkin herhangi bir bilgi vermedi.

Premier Lig'de 4'üncülük mücadelesi veren Manchester United ile iddiası bulunmayan Bournemouth arasındaki karşılaşma, ülkenin kuzeybatı kenti Manchester'daki Old Trafford Stadı'nın kuzeybatı tribününde bulunan şüpheli paket yüzünden yapılamamıştı. Başlama vuruşuna dakikalar kala gelen ihbarı değerlendiren polis, güvenlik gerekçesiyle stadı boşaltma kararı almıştı.

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki "premierleague" isimli resmi hesaptan yapılan açıklamada, maçın ileri bir tarihe ertelendiği duyurulmuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız