Özdilek: Kazanmak sevindirici

Kasımpaşa'yı 2-0 yenen Antalyaspor'da teknik direktör Mehmet Özdilek, maç kazanmanın sevindirici olduğunu, ancak daha iyi oynamak için zamana ihtiyaç duyduklarını söyledi.

Haberler 24.08.2009 - 00:12

ANTALYASPOR - Antalyaspor Teknik Direktörü Özdilek, Kasımpaşa maçının ardından düzenlediği basın toplantısında, mağlup oldukları karşılaşmalarda oyuncularının gösterdiği performansın, bu maçta kazandıkları 3 puanın habercisi olduğunu belirtti.

İki haftayı da puansız kapatan iki ekibin karşılaşmasının zor geçtiğini kaydeden Özdilek, ''Kazanmak güzel ama, zamana ihtiyacımız var. Yeni transferlerimizin de uyum sağlamasıyla ilerleyen haftalarda daha iyi olacağız'' dedi.

Duran toptan da gol atmanın sevindirici olduğunu ifade eden Özdilek, ilk haftalarda toplayabildikleri kadar puan toplamaya çalışacaklarını sözlerine ekledi.

KASIMPAŞA CEPHESİ
Kasımpaşa Teknik Direktörü Besim Durmuş da Antalya'ya en azından bir puan için geldiklerini, ancak bunu başaramadıklarını söyledi. Hafta içinde çok çalışmalarına rağmen bireysel hataları önleyemediklerini dile getiren Durmuş, ''Ölü toplardan ve bireysel hatalardan goller yiyoruz. Özellikle bireysel hatalara çözüm bulamadık. Kısa zamanda problemlerimizi bitirmemiz lazım'' dedi.

Kasımpaşa oyuncusu Murat Akın da bireysel hatalar yaptıklarını ve maçı kaybettiklerini belirtti. Murat, gelecek hafta oynayacakları Gençlerbirliği maçına iyi hazırlanarak, puanla tanışmak istediklerini söyledi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız