Panathinaikos veda etti

Euroleague’in son şampiyonu Panathinaikos, sahasında Barcelona’ya 70-67 yenilerek çeyrek final şansını kaybetti.

Haberler Ntvspor 26.02.2010 - 02:19

Panathinaikos, Euroleague’deki şampiyonluk unvanını koruma şansı yitirdi. Yunan ekibi, Top 16 turunda E Grubu’nda oynadığı 4 maçı da kaybederek Euroleague’e erken veda etti.

Euroleague Top 16 turunda E Grubu’nda oynadığı ilk maçı da kaybederek hayal kırıklığı yaratan son şampiyon, Regal Barcelona’yı konuk etti.

Seyircisi önünde maça iyi başlayan Panathinaikos, ilk çeyreği 20-16 önde bitirdi. İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren Yunan ekibi, soyunma odasına 37-33 üstün gitti. İkinci yarıda savuna sertliğini bir üst seviyeye çıkaran ev sahibi takım, son çeyreğe de 55-44 önde başladı.

Son çeyrekte ipleri eline alan Barcelona, rakibine sadece 12 sayı şansı tanırken 26 sayı üretti ve sahadan 70-67 galip ayrıldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız