Pantelic'ten Hertha Berlin'e veda

Almanya Bundesliga ekiplerinden Herhta Berlin forması giyen golcü oyuncu Marko Pantelic, sezon sonunda kulüpten ayrılacağını söyledi.

Haberler 17.05.2009 - 12:57

BERLİN (A.A) - 17.05.2009 - Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Hertha Berlin'in forvet oyuncusu Marko Pantelic, sezon sonunda kulübünden ayrılacak.

Bundesliga'da 33. hafta sonunda lider Wolfsburg'un 3 puan gerisinde, 4. sırada yer alan Hertha Berlin Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, Pantelic, 4 yıldır formasını giydiği takımdan sezon sonunda ayrılacak.

31 yaşındaki Sırp futbolcu, dün Schalke ile golsüz eşitlikle biten son iç saha maçında, taraftarlara hitaben yaptığı konuşmada, ''Bu takımın bir parçası olmaktan daima gurur duydum. Maçlara ruhumu verdim, sizlere de şükranlarımı sunarım'' dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız