Pellegrini'nin suyu ısındı

Kral Kupası'nda 3.lig takımı Alcorcon'a elenen Real Madrid'te teknik direktör Manuel Pellegrini'nin kredisinin azaldığı ifade edildi.

Haberler 12.11.2009 - 13:11

İspanyol spor gazeteleri, Kral Kupası'nda 3. Lig takımı Alcorcon'a elenen Real Madrid'de teknik direktör Manuel Pellegrini'ye, takımı düzeltmesi için 29 Kasım'da Nou Camp'da oynanacak Barcelona maçına kadar kredi verildiğini iddia etti.

Marca gazetesi, Real Madrid'in verdiği krediyi "ültimatom" olarak değerlendirirken, Real Madrid yönetiminin "büyük bir hayal kırıklığı yaşadığını" ve sezonun kaybedilmiş olmasından endişe duyduğunu ileri sürdü.

AS gazetesi de Kral Kupası'ndan elenmenin ardından yönetim kurulundan bazı kişilerin "Durum oldukça kötüleşmeye başladı. Çözüm bulmak gerek" diyerek, başkan Florentino Perez ile konuştuğunu yazdı.

Pellegrini'ye Barcelona maçına kadar süre tanındığını yazan spor gazeteleri, olası teknik direktör adaylarını ise Michael Laudrup, Luis Aragones ve Scolari olarak sıraladı.

Real Madrid Kulübü Başkanı Florentino Perez'in İspanyol basınına verdiği demeçte, Pellegrini için "Bernabeu'daki Alcorcon maçının önemini kavrayamamış olduğunu düşünüyorum. Neden son maçlardaki ilk 11'i değiştirdi, anlamıyorum" şeklinde konuşması "Perez, Pellegrini'nin işinden memnun değil" diye yorumlandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız