Pepe günah çıkardı

Real Madrid'in savunma oyuncusu Pepe, son Getafe maçında gördüğü kırmızı kartın ardından Marca gazetesine konuştu. Kendisini tanıyamadığını söyleyen Pepe, şu anda futbol oynama arzusunu kaybettiğini söyledi.

Haberler 23.04.2009 - 12:17

Pepe'nin, Getafe maçının son dakikalarında yaptığı penaltı sonrası, rakibini yerde tekmelemesinin yankıları sürüyor.

Real Madrid'in Portekizli savunma oyuncusu, geniş yankı uyandıran olayın ardından, Marca gazetesine konuştu.

Çok üzgün olduğunu yineleyen Pepe, "Hayatımın en kötü günlerini geçiriyorum. İçimdeki futbol oynama arzusu kayboldu" ifadelerini kullandı.

Maçın tekrarını izlediğinde gözlerine inanamadığını vurgulayan Pepe, "Kendimi tanıyamadım. Adeta delirmişim. Bu ben değilim" diye konuştu.

Kendisine verilecek ceza ne olursa olsun kabul edeceğini belirten Portekizli savunma oyuncusu, futbolu bırakabileceğini söyleyecek kadar ileri gitti.

Pepe bu açıklamalarla teknik direktörü Juande Ramos'u da yalanlamış oldu. Ramos, maçın ardından Pepe'yi savunmuş ve futbolcunun tekmesini havaya savurmak istediğini ileri sürmüştü.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız