Pittsburg Villanova'yı avladı

Amerikan Kolej Basketbol Ligi’nde Pittsburg Panthers, ülke sıralamasının 3 numarası Villanova Wildcats’i 70-65 mağlup etti.

Haberler Ntvspor 22.02.2010 - 02:07

NCAA’de Big East Konferansı’nın iki takımı Pittsburg Panthers ile Villanova Wildcats karşı karşıya geldi.

Ev sahibi Pittsburg, ülke sıralamasında 3 numarada yer alan Villanova’yı ilk yarıdaki etkili oyunuyla 70-65 yenmeyi bildi.

Ülke sıralamasının 21 numarası Pittsburg, ev sahibi olmanın da avantajıyla karşılaşmaya hızlı başladı. İlk 10 dakika içinde 7 sayılık avantaj yakalayan Panthers, soyunma odasına da 29-23 önde gitti.

ikinci yarıda iki takım da skor üretmekte zorlanmadı. Ashton Gibbs’in 21 sayılık performansıyla skor üstünlüğünü maçı sonuna kadar korumayı başaran Pittsburg, sahadan da 70-65’lik skorla galip ayrıldı.

Ev sahibi ekipte Gibbs 21 sayı – 2 ribaund – 2 asist – 2 top çalmayla maçı noktalarken, kenardan gelen Gilbert Brown 16 sayı – 4 ribaundla katkı yaptı.

Villanova’da ise Scottie Raynolds’ın 20 sayı – 3 asist – 2 ribaundluk performansı galibiyeti getirmeye yetmedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız