Plaj Futbolu Milli Takımı NTV Spor'da

A Milli Plaj Futbol Takımımız Antalya'daki 10 günlük kamp süresinin ardından Dünya Kupası elemeleri için İspanya'ya geldi. Bugün Yunanistan'la karşılaşacak milli takım futbolcuları, kasım ayındaki Dünya Kupasına katılacaklarına emin olduklarını söylediler.

Haberler Ntvspor 06.06.2009 - 10:33

İSTANBUL - A Milli Plaj Futbol Takımı, Dünya Kupası eleme maçları için İspanya'da.

Geride bıraktıkları kamp dönemiyle ilgili açıklamalarda bulunan Plaj Futbolu A Milli Takım Sorumlusu Şamil Bilgin ve antrenör Vedat Uysal, elemelere iyi hazırlandıklarını ve Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.

Oyunculukla başladığı plaj futbolu kariyerini antrenör olarak sürdüren Fuat Buruk da, 2003 yılında Avrupa şampiyonluğuna ulaşan takımdan daha iyisini yapacak düzeyde olduklarını savundu.

Futbolcu Adil Müftüoğlu ise şampiyonluğa inandıklarını söyledi.

Plaj Milli Futbol Takımı'nın Dünya Kupası elemelerinde oynayacağı maçlar, NTV Spor'dan canlı yayınlanacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız