Plaj futbolunda Fransa'ya takıldık: 9-3

Dünya Plaj Futbolu Şampiyonası Avrupa Elemeleri E Grubu'nda yer alan Türkiye, ikinci maçında Fransa'ya 9-3 mağlup oldu. Milliler, Slovakya turnuvaya katılmadığı için üçüncü maçını hükmen galip tamamlamış sayılacak.

Haberler 08.06.2009 - 18:25

İSTANBUL - Dünya Plaj Futbolu Şampiyonası Avrupa Elemeleri'nde, E Grubu'ndaki ilk maçında Yunanistan'ı 7-5 mağlup eden Türkiye, ikinci maçında Fransa'yla karşılaştı.

Dünyaca ünlü futbol efsanesi Eric Cantona yönetimindeki Fransa karşısında varlık gösteremeyen milliler, plaj futbolunun elit ülkeleri arasında yer alan rakibine 9-3 mağlup olmaktan kurtulamadı.

Milliler, gruptaki son rakibi Slovakya turnuvaya katılmadığı için üçüncü maçını 3-0 hükmen galip tamamlamış sayılacak.

Türkiye ayrıca, 28 Avrupa ülke takımının katıldığı elemelerde ilk 5 e girmesi halinde, Dünya Şampiyonası'na katılmaya hak kazanacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız