Real Madrid gole boğdu

La Liga'da zirvenin takipçisi Real Madrid Villarreal'i 6-2'lik skorla yenmeyi başardı.

Haberler Ntvspor 21.02.2010 - 23:58

La Liga'da lider Barcelona'nın takipçisi Real Madrid NTV SPOR'dan yayınlanan karşılaşmada Villarreal'i gole boğdu. Villarreal ağlarına tam 6 gol atan Real Madridli yıldızlar zorlanmadan 3 puanı alarak yoluna devam etti.

Karşılaşmaya ev sahibi ekip Real Madrid iyi başladı. 18. dakikada Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo'nun golüyle öne geçen Real Madrid, 20. dakikada Kaka'nın penaltıdan attığı golle farkı ikiye çıkardı. Villarreal'de Senna 31. dakikada farkı bire indirirken karşılaşmanın ilk yarısı Real'in 2-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıda yine Real fırtınası esti.  54. dakikada Higuain skoru 3-1'e getirirken Nilmar takımını umutlandıran golü atarak skoru 3-2'ye taşıdı. Real bu dakikadan sonra yine gaza bastı ve 71'de Higuain, 79'da Kaka ve 87. dakikada penaltıdan Xabi Alonso'nun golleriyle sahadan 6-2'lik galibiyetle ayrıldı.

Real Madrid bu galibiyetle 56 puana yükselirken Villareal 29 puanda kaldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız