Real Madrid transferi kapattı

İspanya'nın Real Madrid kulübü, yeni başkanı Florentino Perez ile 257 milyon euro harcayarak transfer dönemini kapattı.

Haberler 05.08.2009 - 12:52

MADRİD - Real Madrid kulübü transfer dönemini noktaladıklarını açıkladı. Kulüp başkanı olur olmaz, öncelikle Villarreal'e 3 milyon euro ödeyerek teknik direktör Manuel Pellegrini'yi transfer eden Florentino Perez, son olarak da Liverpool'dan 30 milyon euro'ya Xabi Alonso'yu aldı.

Real Madrid kadrusuna kattığı yeni oyuncuların bonservis bedeli için Christiano Ronaldo'da 94 milyon avro, Kaka'da 67 milyon avro, Benzema'da 35 milyon euro, Alonso'da 30 milyon euro, Raul Albiol'da 15 milyon euro, Alvaro Negredo'da 5 milyon euro, Esteban Granero ve Alvaro Arbeloa'da da 4'er milyon euro ödeme yaptı.

Real Madrid kulübünün spor direktörü Jorge Valdano, "Artık başka transfer olmayacak.Şimdi bazı oyuncularımızı satmamız gerekir" dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız