Real Madrid'e kötü haber

İspanya'nın Real Madrid takımında forma giyen Gareth Bale'in sağ ayak bileği tendonunda yırtık tespit edildiği açıklandı.

Haberler Ntvspor 23.11.2016 - 20:30

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Sporting Lizbon'a karşı yapılan maçta sakatlanıp oyundan alınan Bale, sağlık kontrolünden geçti.

Real Madrid Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada, Bale'in sağ ayak bileği tendonunda yırtık tespit edildiği belirtildi. Kulüp, futbolcunun tedavi süreci hakkında herhangi bir bilgi vermedi.

İspanya basınında yer alan haberlerde ise Bale'in sakatlıktan çıkmasının 3-4 hafta süreceği yazıldı. Haberlerde, Real Madrid'in forvetteki önemli ismi olan Bale'in, 3 Aralık'ta deplasmanda Barcelona'ya karşı lig maçında forma giymeyeceği ifade edildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız