Rekor zafer ikisi bir arada

Meksika kulüplerinin karşılaştığı finalde, ilk maçta 2-0 yendiği Tigres'i rövanşta da 2-1 mağlup eden Club America, üstüste 2. kez kupayı kaldırdı. Şampiyonluk sayısını 7'ye çıkaran Club America, bu alandaki rekoru ele geçirdi.

Haberler Ntvspor 28.04.2016 - 12:17

Kuzey ve Orta Amerika ile Karayipler Futbol Konfederasyonu (CONCACAF) Şampiyonlar Ligi finalinde, ilk maçta 2-0 yendiği Tigres'i rövanşta da 2-1 mağlup eden Club America, üst üste 2. şampiyonluğuna ulaştı.

Meksika'nın başkenti Mexico City'deki Azteca Stadı'nda oynanan rövanş mücadelesinde Club America, Tigres'i konuk etti. Tigres, Fransız forvet oyuncusu Andre-Pierre Gignac'ın 39. dakikadaki golüyle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. Club America, Arroyo'nun 68 ve Martinez'in 87. dakikada penaltıdan attığı golle sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Meksika kulüplerinin karşı karşıya geldiği finalde, iki maç sonunda rakibine 4-1 üstünlük sağlayan Club America, üst üste 2'nci, toplamda 7'nci şampiyonluğunu elde etti. Club America böylece "CONCACAF Şampiyonlar Ligi'nde en fazla şampiyon olan takım" unvanını ele geçirdi.

Club America ayrıca 2016 FIFA Kulüpler Dünya Kupası'na katılma hakkını da kazandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız