Rota Hagi'den Korkmaz'a dönüyor

Galatasaray'da Skibbe'nin yerine düşünülen Gheorge Hagi'nin uzun süreli sözleşme istemesi görüşmeleri tıkadı. Yönetim, Bülent Korkmaz ile bir araya geldi.

Haberler 23.02.2009 - 14:20

Turkcell Süper Lig'in 21. haftasında Kocaelispor'a sahasında 5-2 yenilerek hem tarihinin en ağır mağlubiyetlerinden birini alan hem de şampiyonluk yarışında önemli bir 3 puan daha bırakan Galatasaray'da yönetim, teknik direktör Michael Skibbe'nin görevine son verdi.

Kocaelispor maçı sonrası Fubol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, futbol şubesi sorumlularından Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ, dün gece geç saatlerde Polat Towers'ta teknik direktör George Hagi'yle bir araya geldi. Bu görüşmede yöneticiler Hagi'ye 3 aylık sözleşme teklif ettiler. Hagi'nin bu teklife sıcak bakmadığı ve uzun süreli sözleşme talep ettiği öğrenildi.

Hagi'yle yöneticilerin görüşmesinin bitiminin ardından, yine Polat Towers'ta Adnan Polat ve teknik danışman Karl Heinz Feldkamp ile buluşan bu 3 yönetici, Hagi'yle yapılan görüşmenin detaylarını başkana anlattı.

Sabah erken saatlerde bu kez Polat Renaissance Otel'de Hagi ile bir araya gelen yöneticiler Adnan Sezgin, Haldun üstünel ve Murat Yalçındağ gece yapılan teklifi yinelediler. Hagi yöneticilerden yine uzun süreli sözleşme isteyince, görüşmeler tıkandı.

Galatasaray yönetimi bu gelişme üzerine teknik direktör Bülent Korkmaz'ı gündeme aldı. Şu sıralarda başkan Adnan Polat, Bülent Korkmaz ile Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bir görüşme yapıyor. Yönetim, Bülent Korkmaz'a da sezon sonuna kadar sözleşme önerecek. Bu arada Galatasaraylı futbolcular da tesislerde yönetimin alacağı kararı bekliyor. Oyunculardan sadece Meira'nın tesisten ayrıldığı, yönetimin Portekizli oyuncunun bu davranışını nasıl karşılayacağı merak konusu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız