Şampiyonlar Ligi: Beşiktaş öne geçtiği maçta Ajax'a yenildi

Şampiyonlar Ligi C Grubu beşinci haftasında Beşiktaş 1-0 öne geçtiği maçta Hollanda temsilcisi Ajax'a 2-1 yenildi. Grubundaki 5. maçı da mağlubiyetle tamamlayan Beşiktaş'ın Avrupa kupalarına veda etmesi kesinleşti.

Haberler AP, Anadolu Ajansı 24.11.2021 - 22:37 Son Güncelleme : 24.11.2021 - 23:32

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 5. hafta maçında Hollanda temsilcisi Ajax'a 2-1 mağlup oldu.

Karşılaşmanın ilk yarısını Rachid Ghezzal'ın 22. dakikada penaltıdan attığı golle 1-0 öne kapatan siyah-beyazlı takım, Sebastien Haller'in 54 ve 69. dakikalardaki gollerine engel olamadı ve rakibine 2-1 yenildi.

Grubundaki beşinci maçtan da mağlup ayrılan siyah-beyazlı takım, yine puan alma başarısı gösteremedi.

Grubundaki ilk maçta Borussia Dortmund'a 2-1 mağlup olan Beşiktaş, Sporting Lizbon karşılaşmalarını ise 4-1 ve 4-0'lık yenilgilerle tamamladı. Siyah-beyazlı ekip, deplasmanda 2-0 mağlup olduğu Ajax'a ise evinde 2-1 yenildi.

Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkma fırsatını daha önce yitiren Beşiktaş, üçüncü olup Avrupa Ligi'nde devam etme şansını da kaybetti.

C Grubu'ndan çıkmayı daha önce garantileyen ve 5'te 5 yapan Ajax ise puanını 15'e çıkardı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız