Savcı, Uslu'ya yumruk olayına el attı

Fenerbahçe Basın Sözcüsü Uslu'ya, Galatasaray maçında yumruklu saldırıda bulunduğu iddiasıyla Jerfi Tarık Fıratlı hakkında soruşturma başlatıldı.

Haberler 05.06.2014 - 10:58

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu'ya, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi play-off final serisindeki Galatasaray Odeabank-Fenerbahçe maçında yumruklu saldırıda bulunduğu iddiasıyla Jerfi Tarık Fıratlı hakkında soruşturma başlatıldı.

Mahmut Uslu, 5 Mayıs'ta oynanan Galatasaray Odeabank-Fenerbahçe maçında kendisine yumruk attığı gerekçesiyle Jerfi Tarık Fıratlı hakkında şikayetçi oldu.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, Fıratlı hakkında 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun'un "spor alanlarında taşkınlık" ve "kasten yaralama" suçlarından soruşturma başlattı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız