Fikret Orman: Şenol Güneş kovulacak adam değil

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, teknik direktör Şenol Güneş'in takımdan ayrılacağı yönündeki haberlere cevap verdi. "Bizim hocamız kovulacak adam değil" diyen Orman, takımdan ayrıldığını açıklayan Şenol Güneş'in yardımcısı Tamer Tuna içinde konuştu.

Haberler Ntvspor 30.05.2017 - 17:21

Fikret Orman, ayrılık söylentilerine noktayı koydu. beIN Sports'a konuşan Fikret Orman, Şenol Güneş'in sözleşmesinde iyileştirme yapacaklarını söyledi.

"Bizim hocamız kovulacak adam değil. Hocamız çok iyi niyetli, namuslu bir adam. Hocamızla devam edeceğiz. Maaş konusu hocamızla bizim aramızdaki bir konu. Nasıl ki oyuncularla yeni bir sözleşme yaparken iyileştirme yapıyorsak hoca için de aynı şeyler geçerli."

15. şampiyonluğun ardından kulüpten ayrıldığını açıklayan Tamer Tuna hakkında da konuşan Fikret Orman, "Tamer Tuna ile geleceğini konuşmadım. Ayrılmak istiyorsa benimle konuşur. Tamer Tuna bir projeydi. Beşiktaş'ta Şenol Güneş'ten sonra kalsın projesiydi." dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız