Sharapova da elendi

ABD Açık’ta, Elena Dementieva'dan sonra Rus tenisçi Maria Sharapova da turnuvaya veda etti.

Haberler 06.09.2009 - 18:02

Amerika Açık Tenis Turnuvası’nda, genç Amerikalı raket Melanie Oudın'in peri masalı sürüyor. 17 yaşındaki Oudin, Elena Dementieva'nın ardından, bir başka Rus raket Maria Sharapova'yı turnuvanın dışına itti.

Sharapova ile Oudin arasındaki 3. tur maçı tam 2 saat 58 dakika sürdü. İlk seti 6-3 kazanan Sharapova, diğer setleri 6-4 ve 7-5 kaybederek genç rakibine elenmekten kurtulamadı.

Erkeklerde üstüste 6. şampiyonluğunu kazanmak isteyen İsviçreli Roger Federer, Avustralyalı Lleyton Hewitt karşısında zorlandığı maçı 3-1 kazandı. 4 numaralı seribaşı Novak Djokovıc de, tanınmamış Amerikalı rakibi Jessıe Witten'i güçlükle geçti. İlk seti tie break sonucu kaybeden Sırp raket, diğer setleri kazanarak adını 3.5 saatin ardından bir üst tura yazdırdı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız