Sidal: Ortaya koyduğumuz futbol zevk veriyor

Deplasmanda Ankaragücü ile 2-2 berabere kalan Kasımpaşa'da futbol şube sorumlusu Mehmet Süha Sidal, son haftalarda oynadıkları futbolla izleyenlere zevk verdiklerini söyledi.

Haberler 09.11.2009 - 12:40

Turkcell Süper Lig'de Ankaragücü ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Kasımpaşa'da, son dakikalarda yenilen gollerin sıkıntısı yaşanıyor.

Ligin 11. haftasında 1-0 öndeyken Eskişehirspor'dan son dakikalarda gol yiyerek sahadan beraberlikle ayrılan lacivert-beyazlılar, dün de 2-1 önde götürdükleri karşılaşmanın 89. dakikasında bu kez Ankaragücü'nün golüne engel olamadı ve karşılaşma berabere sona erdi.

Kasımpaşa Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Süha Sidal, 2 haftadır son dakikalarda gol yeyip, 2'şer puandan olduklarını belirterek, ''Futbolun içinde böyle şeyler vardır. Ama takımımızın ortaya koymuş olduğu futbol, bütün herkese zevk vermektedir. İlerleyen haftalarda hedeflediğimiz 3 puanlara ulaşacağız'' diye konuştu.

İyi yolda olduklarını ve takımlarına güvendiklerini anlatan Sidal, 13. haftada İstanbul'da oynayacakları Trabzonspor karşılaşması için de ''Bizim için rakibin kim olduğu önemli değil. Her maçımıza 3 puan için çıkıyoruz. Takımımızın bu maçta 3 puan hedefini gerçekleştireceğine inanıyoruz'' dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız