Sivasspor'a ciddi uyarı: 5-0

Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda mücadele edecek olan Sivasspor, Hollanda Kampı'nda oynadığı hazırlık maçında Heerenveen'e 5-0 mağlup oldu.

Haberler Ntvspor 09.07.2009 - 00:08

İSTANBUL - Turkcell Süper Lig'de geçen sezonu ikinci sırada bitiren ve Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme turu oynamaya hak kazanan Sivasspor, hazırlıklarını Hollanda'da sürdürüyor.

Hollanda Ligi'nin önemli takımlarından Heerenveen ile özel maçta karşılaşan kırmızı-beyazlılar, sahadan 5-0 mağlup ayrıldı.

31. dakikada Elyounussi ve 35. dakikada Elm'in attığı gollerle ilk yarıyı 2-0 yenik kapatan Sivasspor, 65. dakikada Beerens ve 71 ile 80. dakikalarda Sibon'un attığı gollere engel olamayınca mücadeleyi 5-0 kaybetti.

Öte yandan karşılaşma sırasında Trabzonspor atkılı bir taraftar, Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'a hakeret etti. Bunun üzerine kaleci antrenörü Murat Göksu, saha kenarındaki taraftarı yumrukladı. Hollanda polisi, taraftarın şikayeti üzerine Murat Göksu'yu gözaltına aldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız