Sneijder de 'Hiddink' dedi

Mourinho'nun Inter'den ayrılmasının ardından futbolcular da yeni teknik direktörün kim olması yönünde görüşlerini bildirmeye başladı. Sneijder ise 'Hiddink' dedi.

Haberler 27.05.2010 - 15:06

Inter'in orta saha oyuncusu Wesley Sneijder, Jose Mourinho'nun gitmesiyle boşalacak teknik direktörlük görevi için en uygun ismin Guus Hiddink olduğunu söyledi.

Sneijder, "Hem Mourinho hem de Hiddink, ekibin motivasyonu konusunda büyük bir kapasiteye sahip. Ancak en önemlisi, her ikisinin de taktik olarak mükemmel bakış açılarının olması ve oyuncularına cesaret ve güven aşılamaları" diye konuştu.

Daha önce Real Madrid ile Chelsea'yi çalıştıran Hiddink'in büyük bir tecrübeye sahip olduğunu anımsatan Sneijder, "Hiddink'in, 1988'de PSV Eindhoven'e her şeyi kazandıran kişi olduğu unutulmamalı. İnter'de çok başarılı olurdu" dedi.

63 yaşındaki Hollandalı teknik direktör halen Türk Milli Takımı'nı çalıştırıyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız