Söderling mucizesi

Nadal'ı yenerek tüm dikkatleri üzerine çeken İsveçli Söderling, Şilili Gonzalez'i 5 sette devirip kariyerinin ilk Grand Slam finaline yükseldi.

Haberler 05.06.2009 - 17:56

Fransa Açık Tenis Turnuvası'nda bir peri masalı yaşanıyor. 23 numaralı seribaşı İsveçli Robin Söderling, 12 numaralı seribaşı Şilili Fernando Gonzalez'i 5 sette yenerek kariyerinde ilk kez bir Grand Slam'de finale yükseldi.

4. turda Rafael Nadal'ı yenerek dünyanın ilgisini çeken 2003 TED Open şampiyonu Robin Söderling, Gonzalez karşısında maça iyi başladı. İlk 2 seti 6-3 ve 7-5'lik sonuçlarla önde tamamlayan İsveçli, galibiyete çok yaklaştı.

İnatçı Şilili 7-5 ve 6-4'lük setlerle Söderling'e yanıt verdi. İş 5. sete kaldı. 3-0 geriye düştükten sonra işi dengeleyen ve 9. oyunda rakibinin servisini kıran Söderling 6-4'le bu seti ve maçı kazanarak Pazar günü oynanacak finalde yerini ayırttı. Karşılaşma 3 saat 22 dakika sürdü.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız