A Milli Takım, Andorra engelini aştı

A Milli Takım, tek kale oynadığı karşılaşmada Andorra'yı 89. dakikada Ozan Tufan'ın attığı golle yıktı. Ay-yıldızlılar sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Haberler 07.09.2019 - 23:46

Son dakika haberi! EURO 2020 Elemeleri H Grubu maçında Türkiye, sahasında Andorra'yı konuk etti.

9 puanlı A Milli Takım, Türkiye'ye puansız gelen Andorra'yı maç boyunca rakip kaleye hapsetti. İlk dakikadan itibaren takım olarak savunmaya çekilen Andorra'ya karşı tüm hatlarıyla hücum yapan A Milli Takım ilk yarıda aradığı golü bulamadı.

İlk yarısı 0-0 sona eren mücadelenin ikinci yarısında da A Milli Takım rakibini kendi yarı alanına hapsetti. Dakikalar ilerlerken Ay-yıldızlıları galibiyete taşıyan gol 89. dakikada geldi.

Oyuna sonradan giren Ozan Tufan, 89. dakikada köşe vuruşunda Yusuf Yazıcı'nın ortasına yükseldi ve kafa vuruşuyla topu filelere gönderdi.

Ozan Tufan'ın golüyle 1-0 öne geçen A Milli Takım 90 dakikanın sonunda sahadan üç puanla ayrılmayı başardı. Bu sonucun ardından A Milli Takım beşinci maçında 12 puana ulaştı. Andorra ise beşinci maçında da puanla tanışamadı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız