Statü değişikliği olabilir

(A) Milli Erkek Voleybol Takımı'nın oynayacağı Avrupa Voleybol Şampiyonası eleme maçları nedeniyle Aroma Erkekler Voleybol Birinci Ligi'nde play-off 2. turundan itibaren statü değişikliği yapılabileceği bildirildi.

Haberler 27.02.2010 - 12:50

Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık, yaptığı açıklamada ligde normal sezonun 21 Mart 2010 günü, Play-off maçlarının ise en erken 28 Mart 2010 tarihinde başlayıp, 1 Mayıs 2010 tarihinde sona ereceğinin görüldüğünü belirtti.

Karabıyık, açıklamasında (A) Erkek Milli Takımı'nın Avrupa Voleybol Şampiyonası eleme maçları 2. tur müsabakalarının 1. devresinin 21-23 Mayıs 2010'da Türkiye'de, 28-30 Mayıs 2010 tarihlerinde de İtalya'da oynanacağını hatırlatarak, şöyle devam etti:
''Faaliyet takvimimizin yoğunluğu ve bu yoğunluğun (A) Erkek Milli Takımımızın Avrupa Şampiyonası elemelerine iyi bir hazırlık yapabilmesi için başka bir boşluk bulmaya elvermemesi nedeniyle ilk 8 takımla oynanacak play-off 1. Tur eleme maçlarından sonra, bu sezona mahsus olmak üzere, yarı Finale kalan 4 takımımızın yola 2 Devreli (4'lü Final) maçlarla devam ettirilmesi düşünülmektedir. Konuya ilişkin değerlendirmelerin paylaşılması ve yapılacak uygulamaya yönelik karar almak üzere Erkekler 1. Ligi kulüp yetkilileriyle 3 Mart 2010 Çarşamba günü saat 16.00'da, Türkiye Voleybol Federasyonu binasında bir toplantı yapılacaktır.''

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız