Süper Lig'de puan durumu

Spor Toto Süper Lig'in dördüncü haftası, yapılan 4 karşılaşmayla tamamlandı.

Haberler Anadolu Ajansı 03.09.2018 - 00:17

Süper Lig'de dördüncü haftanın son gününde sahasında MKE Ankaragücü'nü 2-1 yenen Kasımpaşa, 4'de 4 yaptı. Ligde puan kaybı yaşamayan tek takım olan Kasımpaşa, 12 puanla liderlik koltuğuna oturdu.

Günün diğer maçlarında Beşiktaş deplasmanda Bursaspor ile 1-1 berabere kalırken, Medipol Başakşehir dış sahada Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 1-0, Antalyaspor ise sahasında Çaykur Rizespor'u 2-1 yendi.

Süper Lig'de önceki gün oynanan müsabakalarda Trabzonspor'a 4-0 yenilen Galatasaray bu sezonki ilk mağlubiyetini yaşarken, sahasında Kayserispor'a 3-2 mağlup olan Fenerbahçe ise üst üste 3. maçını da yitirdi.

Ligde dokuzar puana sahip takımlardan Galatasaray averajla ikinci sırada yer alırken, Medipol Başakşehir ise üçüncü sırada bulunuyor.
HAFTANIN SONUÇLARI

Evkur Yeni Malatyaspor-Atiker Konyaspor: 0-1

Fenerbahçe-Kayserispor: 2-3

Akhisarspor-Demir Grup Sivasspor: 1-1

Trabzonspor-Galatasaray: 4-0

Aytemiz Alanyaspor-Göztepe: 1-0

Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Medipol Başakşehir: 0-1

Kasımpaşa-MKE Ankaragücü: 2-1

Antalyaspor-Çaykur Rizespor: 2-1

Bursaspor-Beşiktaş: 1-1
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız