Tazemeta sevinci

Diyarbakırspor'da sakatlığı sona eren golcü oyuncu Tazemeta, Beşiktaş maçında forma giyebilecek.

Haberler 26.04.2010 - 16:11

Ligde kalma mücadelesi veren Diyarbakırspor, hafta sonu sahasında seyircisiz oynayacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Mehmet Budakın nezaretinde yapılan çalışmaya sakatlıkları süren Milan Martinoviç ile kaleci Metin Aktaş katılmadı.

Budakın, kalan 3 maçlarını da kazanmaları gerektiğini ifade ederek, "Ancak, maçlarımızı kazanmak bize yetmiyor. Rakibimizin de kaybetmesi gerekiyor. Matematiksel olarak şansımız sürüyor, elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz" dedi.

Sakatlığı sona eren Tazemeta'nın Beşiktaş maçında forma giyeceğini belirten Budakın, sakatlıkları süren Milan Martinoviç ile kaleci Metin Aktaş'ın maç kadrosunda yer almayacağını söyledi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız