Terim'in gözdesi Dortmund'a doğru!

Alman Bild gazetesi, Emre Mor'un Borussia Dortmund'da transfer olacağını yazdı. Dortmund'un bu transfer içinse 1 milyon Euro+bonus ödeyeceği kaydedildi.

Haberler Ntvspor 25.05.2016 - 13:18

Bild gazetesi Fatih Terim'in Euro 2016 Avrupa Şampiyonası kadrosunda yer verdiği Emre Mor'un Borussia Dortmund'a transfer olacağını yazdı. "Dortmund'un yeni Süper yeteneği" başlığıyla verilen haberde, A Milli Futbolcu için Dortmund ile Danimarka'nın Nordsjaelland ekibinin anlaştığı kaydedildi.

Bild, Dortmund’un 1 milyon Euro+bonuslarla 1997’li futbolcuyu kadrosuna katacağını yazdı. İlkay’ın 26+3 milyon Euro bonservisle Manchester City’e gittiğini hatırlatılan haberde, Dortmund’un Dembele’den sonra ikinci bir genç yeteneğin transferini bitirmek üzere olduğu iddia edildi.

Haberde, “Emre Mor’un transferiyle Borussia Dortmund Adrian Ramos için Çin ve İngiltere’den gelen teklifleri de değerlendirebilir” ifadesi kullanıldı.

Gazete eski Dortmund’lu Flemming Povlsen’in Emre Mor hakkındaki “İnanılmaz driplingleri var. Çalım yeteneği de öyle. Dortmund’da taraftarın sevgilisi olabilir” yorumlarına da yer verdi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız