Texas engel tanımıyor

Amerikan Kolej Basketbol Ligi'nde milli basketbolcu Doğuş Balbay'ın takımı Texas Longhorns, Gardner-Webb'i farklı mağlup ederek bu sezon üst üste 12. galibiyetini aldı.

Haberler Ntvspor 30.12.2009 - 10:15

NCAA’de Doğuş Balbaylı Texas Longhorns, kazanmaya devam ediyor. Sezona çok iyi bir başlangıç yapan Texas ekibi, Gardner-Webb’i de 95-63’lük skorla geçti. Bu galibiyetle Longhorns, kendi konferansı dışındaki takımlara karşı evinde üst üste 17. kez sahadan galibiyetle ayrıldı.

Oyuna çok hızlı başlayarak ilk devre sonunda rakibine 55-28’lik üstünlük kuran Texas, ikinci yarıda da etkili oyununu sürdürdü ve sahadan 92-63 galip ayrıldı.

Doğuş Balbay sahaya ilk 5’te çıktığı maçta rakip potaya 6 sayı bırakırken, 24 dakika süre aldı ve istatistiklerine 4 top çalma – 2 ribaund ve 2 asist ekledi.

Texas’ta Dexter Pittman 15 sayı – 9 ribaund - 3 blok – 2 asist - 2 top çalmayla galibiyette büyük pay sahibi olurken, Damion James 14 sayı - 13 ribaund – 5 top çalmayla double-double yaptı. Kenardan gelen Jai Lucas da 15 sayıyla takımına önemli katkı sağladı.

Konuk ekipte ise C.J. Hailey’in 20 sayısı galibiyet için yeterli olmadı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız