TFF'den Beşiktaş'ın isteğine onay

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Avrupa serüveninin devam etmesinden dolayı Süper Lig'in 23. haftasında oynanacak Medicana Sivasspor-Beşiktaş karşılaşmasının gün ve saatini değiştirdi.

Haberler Ntvspor 03.03.2015 - 09:47

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde Liverpool'u saf dışı bırakıp Brugge ile eşleşirken TFF Süper Lig fikstüründe değişikliğe gitti. Federasyon, 12 Mart Perşembe oynanacak Club Brugge-Beşiktaş maçı nedeniyle 9 Mart Pazartesi günkü Medicana Sivasspor-Beşiktaş maçını 8 Mart Pazar 14:00'e alındığını açıkladı.

Bu değişiklikten dolayı 5 Mart Perşembe günkü Kayserispor-Medicana Sivasspor Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final 1. maçı da 18 Mart Çarşamba 19:30'a alındı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız