Toraman, İnönü'de kızarıyor

Bursaspor ile oynanan lig maçının 44. dakikasında kırmızı kart görerek takımını yalnız bırakan İbrahim Toraman, ligde siyah-beyazlı takımdaki 7. kırmızı kartını görmüş oldu.

Haberler 20.04.2009 - 11:40

İSTANBUL – İnönü Stadı'nda Beşiktaş ve Bursaspor arasında oynanan ve beraberlikle sonuçlanan maçın 44. dakikasına ikinci sarı karttan oyundan atılan İbrahim Toraman bu durumu pek de yabancı değil.

İbrahim Toraman, 2004-2005 sezonundan bu yana Beşiktaş formasıyla 7 kez kırmızı kartla cezalandırılırken, 21 kez de sarı kart gördü.

Siyah-beyazlılar, İbrahim Toraman'ın kırmızı kart gördüğü 7 karşılaşmanın 3'ünü kazanırken, 3'ünü kaybetti, 1'inde ise sahadan beraberlikle ayrıldı. Son olarak dünkü Bursaspor maçında 2 puan yitiren Beşiktaş, İbrahim'in kırmızı kartla cezalandırıldığı karşılaşmalarda toplam 11 puan kaybetti.

KIRMIZI KARTI İSTANBUL'DA GÖRÜYOR

İbrahim Toraman, kırmızı kartları daha çok BJK İnönü Stadı'nda oynanan maçlarda gördü.

İbrahim, 7 kırmızı kartın 6'sını BJK İnönü Stadı'nda oynanan karşılaşmalarda görürken, bunun dışında sadece Trabzonspor deplasmanında 1 kez kırmızı kartla cezalandırıldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız