Trabzonspor Rize'de oynamak istiyor

Trabzonspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yapacağı rövanş  maçının Yeni Rize Stadı'nda oynanması için Futbol Federasyonu'na başvuruda  bulundu.

Haberler 04.02.2010 - 12:25

TRABZON - Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde  İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor, rövanş  maçının Yeni Rize Stadı'nda oynanması için Futbol Federasyonu'na başvuruda  bulundu.

Kulüp genel sekreteri Hasan Yener, yaptığı açıklamada, daha önce Ziraat Türkiye Kupası'nda Orduspor ile Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yaptıkları maç öncesi karla kaplı saha zemininin temizlendiğini ve bu sırada saha zeminin bozulduğunu anımsattı.

Orduspor maçının ardından saha zemininin düzelmesi için başlattıkları çalışmaların sürdüğünü ifade eden Yener, ''Maçın Rize'de oynanmasını istiyoruz. Çaykur Rizespor Kulübü ile konuştuk. Kendilerine sahayı bize tahsis edecek olmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Futbol Federasyonu'na da başvuruda bulunduk. Federasyonu'nun da bu yönde karar vermesi halinde maç Çarşamba günü Rize'de oynanacak'' diye konuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız