Trabzonspor son dakikada 'altın' buldu

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor, Kamil Ocak Stadı'nda karşılaştığı Gaziantepspor'u 90+3'te Halil Altıntop'un ayağından bulduğu golle 1-0 mağlup etti ve iki hafta aradan sonra galibiyetle tanıştı.

Haberler Ntvspor 29.10.2011 - 21:01

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor, Kamil Ocak Stadı'nda karşılaştığı Gaziantepspor'u 90+3'te Halil Altıntop'un ayağından bulduğu golle 1-0 mağlup etti ve iki hafta aradan sonra galibiyetle tanıştı.

İki takım da karşılaşmaya çok hızlı başladı. İlk dakikada Muhammet Demir'in röveşatasını kaleci Tolga Zengin, güçlükle kornere çeldi. Bu pozisyonun hemen ardından, Pawel Brozek ile konuk takım Trabzospor gole yaklaştı. Savunmanın uzun pası ile hareketlenen Brozek, müsait durumda üstten auta vurdu.

Karşılaşma bu pozisyonlarla başlarken, ilk 25 dakika boyunca karşılıklı ataklar vardı. Özellikle duran toplar ile etkili olan Trabzonspor, kaleci Karcemarskas'ı geçemedi.

25'inci dakikada ise çok kritik bir pozisyon yaşandı. Son haftaların formda ismi genç Muhammet Demir, ceza sahası dışından çok sert vurdu. Top üst direkten geri döndü. Ev sahibi Gaziantepspor, bu dakikada gole çok yaklaştı.

İlk yarının sonlarına doğru Trabzonspor daha etkiliydi. Halil Altıntop ve Adrian ile yaratılan pozisyonlar, önemli bir gol tehlike yaratmadı ve maçın ilk 45 dakikası golsüz eşitlikle sona erdi.

Trabzonspor, ikinci yarıya da etkili başladı. 52'inci dakikada savunmanın arkasına atılan uzun topa hareketlenen Serkan Balcı, karşı karşıya durumda kaleci Karcemarskas'ı geçemedi.

Maçın 60'ıncı dakikasından sonra ise ev sahibi Gaziantepspor, oyuna ağırlığını koydu. 62'de Ismael Sosa, ceza sahası içinde defansı oyundan düşürdü ve Popov'a çıkardı. Popov'un müsait durumda vuruşu ile direğin yanından auta çıktı.

Baskısını iyice artıran Antep, 68'inci dakikada da gole çok yaklaştı. Danny'nin sol kanattan yaptığı ortaya, arka direkte Olcan vurdu. Bu vuruş önce Tolga'ya sonra da direğe çarptı.

Muhammet Demir'in 84'de yakaladığı pozisyonda ise ceza sahasında Giray Kaçar araya girdi ve tehlikeyi uzaklaştırdı.

Karşılaşmanın son dakikasında ise sonucu değiştiren gol geldi. 90+3'üncü dakikada Paulo Henrique'nin ara pası ile Gaziantepspor savunmasının arkasına hareketlenen Halil Altıntop, kaleci Karcemarskas'ın yanından topu ağlara gönderdi.

Bu golün ardından maç bitti ve Trabzonspor uzatmalarda bulduğu golle 3 puanı hanesine yazdırdı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız