Trabzonspor'da Akyazı sevinci

Trabzonspor Kulübü, uzun süredir gündemi meşgul eden Akyazı projesiyle ilgili önemli adımlar atılmasının kulüp tarafından sevinçle karşılandığını bildirdi.

Haberler 31.03.2010 - 12:47

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, Akyazı Projesi'nin TOKİ tarafından yapılmasını öngören 'olur' yazısının, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanmasının ardından çalışmalara hız verildiği belirtilerek, "Uzun süredir gündemi meşgul eden Akyazı projesiyle ilgili önemli adımlar atılması kulübümüz tarafından sevinçle karşılanmıştır" denildi.

Açıklamaya göre, stadyumun yanı sıra sosyal ve sportif tesisler, konaklama mekanları ile yeni otogarın yer alacağı Akyazı Projesi'nin dolgu çalışması, 20 gün içinde TOKİ tarafından ihale edilecek.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız