WNBA All-Star'da zafer Batı'nın

WNBA All-Star maçında Batı Karması, Doğu Karması'nı 130-118 mağlup etti. Batı Karması'nda Swin Cash attığı 22 sayıyla hem maçın en skorer ismi oldu, hem de All-Star tarihinin rekorunu kırdı.

Haberler 26.07.2009 - 11:26

WNBA All-Star maçında Batı Karması, Doğu Karması’nı 130-118 mağlup etti. Maçın ilk periyotu Doğu Karması’nın 27-25 üstünlüğü ile geçilmesine rağmen Batı, 2. çeyrekten itibaren maça ağırlığını koymaya başladı. Cash ve Jackson’ın sayılarıyla etkili olan Batı Karması bir ara farkı 9 sayıya kadar çıkardı. Periyotun sonlarında Doğu farkı kapattı ve ilk yarıyı Batı Karması 63-60 önde kapattı.

3. periyotta başa baş bir mücadele vardı. Ancak çeyreğin sonunda Batı Karması üst üste bulduğu basketlerle 3. periyotu 99-93 önde kapattı. 4. periyotta Batı’nın hakimiyeti vardı. Farkı giderek açan Batı Karması, Doğu Karması’nı 130-118 mağlup etti.

Batı Karması’nda Swin Cash attığı 22 sayıyla hem maçın en skorer ismi oldu, hem All-Star tarihinin rekorunu kırdı, hem de maçın en değerli oyuncusu seçildi. Batı’da Nicole Powell 21 sayıyla oynarken daha önce Fenerbahçe forması giyen Pondexter 9, Galatasaray forması giyen Sophia Young ise 2 sayı kaydetti. Doğu Karması’nda ise en skorer isim 17 sayıyla Sylvia Fowles oldu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız