Yeniden mi buluşuyorlar?

Paris Saint-Germain'in yıldızı Zlatan Ibrahimovic Premier Lig'e mi gidiyor? Ibrahimovic’in, gelecek sezon Manchester United'da, eski teknik direktörü Jose Mourinho ile biraraya geleceği iddia edildi!

Haberler Ntvspor 18.02.2016 - 13:28

Sezonun bitimiyle birlikte, Zlatan Ibrahimovic’in, Paris Saint-Germain ile sözleşmesi de sona erecek. Şimdiden gelecek planları sorulan Ibrahimovic, Premier Lig’e gidebileceği sinyalleri verdi.
 
Paris Saint-Germain ile sözleşmesi bittikten sonra "büyük şeyler" olacağını vurgulayan Ibrahimovic, Premier Lig’e gidip gitmeyeceği sorusuna ise "Sadece fiziksel olarak çok iyi durumda olduğumu söyleyebilirim" yanıtını verdi.

Ibrahimovic'in bu açıklamaları, özellikle İngiliz basınında geniş yankı uyandırdı. Guardian gazetesi, deneyimli oyuncunun gelecek sezon Inter'deki teknik direktörü Jose Mourinho ile Manchester United'da yeniden biraraya geleceğini iddia etti. Gazeteye göre, United ile 1 yıllık sözleşme imzalayacak Ibrahimovic, ilk kez Premier Lig'de şansını deneyecek.
 
Ibra, 1 yıllık United macerasının hayal kırıklığı ile sonuçlanması halinde ise David Beckham’ın sahiplerinden olduğu Miami merkezli takımın formasıyla, Amerika Ligi'nde forma giymeye başlayacak.

Mourinho ile Zlatan Ibrahimovic İtalya'da Inter takımından birlikte çalışmışlardı. 
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız