Zapotocny sezonu kapattı!

Bursaspor’un Kayserispor ile oynayacağı maçta kırmızı kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek olan Zapotocny, hükmen Ankaraspor maçının ardından Beşiktaş karşısında da anlaşma gereği oynayamayacağı için sezonu kapattı.

Haberler 27.04.2010 - 14:44

Bursaspor’un Çek futbolcusu Zapotocny sezonu erken kapattı.

Bursaspor’da Beşiktaş’tan sezon başında kiralık olarak kadroya dahil edilen Çek futbolcu Zapotocny, Galatasaray ile İstanbul Ali Sami Yen Stadı’nda oynanan ve 0-0 sonuçlanan maçta kırmızı kart görmüştü.

Gelecek hafta Kayserispor karşısında cezası nedeniyle forma giyemeyecek olan defans oyuncusu, son hafta Beşiktaş’a karşı da anlaşma gereği forma giyemeyecek.

Bursaspor, Zapotocny’yi sezon başında Beşiktaş’tan kiralamış ve sözleşmesinde Bursaspor’un Beşiktaş maçlarının sadece birinde oynar maddesi bulunuyor.

Çek futbolcu bu hakkını İstanbul’da oynanan ve Bursaspor’un 3-2 üstünlüğü ile sona eren maçta kullanmıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız