Zidane'dan Le Pen çağrısı

Fransa'daki cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili konuşan dünyaca ünlü fransız futbol adamı Zinedine Zidane, aşırı sağcı Marine Le Pen'in kazanmaması için halka çağrıda bulundu.

Haberler NTV Haber 29.04.2017 - 09:04

İlişkili Haberler

Fransız futbol efsanesi Zinedine Zidane, seçimin ikinci turunda aşırı sağcı Ulusal Cephe lideri Le Pen'in kazanmaması için uyarıda bulundu. 2002'deki seçimlerde Le Pen'in babası Jean-Marie Le Pen'e karşı aldığı tavrın değişmediğini ifade etti.

Valencia maçı öncesindeki basın toplantısında konuşan Zidane, "2002'dekiyle aynı tutumdayım. Ulusal Cephe'nin fikirlerinden oldukça uzağım. Onları engellemek için elimizden geleni yapmalıyız" ifadesini kullandı. Zidane halen, uzun yıllar formasını giydiği İspanyol Real Madrid takımının teknik direktörlüğü görevini yürütüyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız